Costa Fortuna - Dominikán.rep., Panenské ostrovy, Antily (z La Romana)

Pŕístav:
Antigua a Barbuda Antigua a Barbuda Dominikán.rep. Dominikán.rep. Guadeloupe Guadeloupe Martinik Martinik Nizozemské Antily Nizozemské Antily Panenské o. (britské) Panenské o. (britské)
,
La Romana
doprava:    vlastní strava:    plná penze loď    Costa Fortuna
Kód: 568722 Délka: 11 denní plavba žádný termín: od
ceny od

Všechny plavby
  • Pobytové zájezdy
  • Exotika
  • Plavby
  • Catalina Island
  • La Romana
  • Puerto Plata
Interiér zrenovované lodi Costa Fortuna odkazuje na dobových fotografiích na slavnou historii italských námořních lodí. Ve vstupním atriu se vznáší mezi barevnými lampiony čínský drak. Výběr z více typů kajut poskytne 3 500 pasažérům možnost vybrat si optimální variantu. Samoobslužná restaurace Cristoforo Colombo nabízí skvělé pokrmy u několika bufetových pultů. Příjemnou atmosféru navodí piano bar Conte Rosso. Milovníky sportů potěší čtyři bazény, běžecká dráha a multifunkční hřiště. K relaxaci slouží vířivky, lehátka na horní otevřené palubě, fitness centrum s panoramatickým výhledem na moře a wellness s lázeňskými procedurami.

Wellness, sport, koupání: Lázeňský areál (masáže, sauna, pára, solárium). Posilovna, multifunkční sportovní hřiště, venkovní joggingový pruh. 3 venkovní bazény, tobogán, brouzdaliště, 5 vířivek.

Zábava: Divadelní show, diskotéka, hudba k poslechu i tanci, kasino, obchodní galerie, internetový koutek, karetní salonek, knihovna, videohry (za poplatek).

Pro děti: Dobře vybavené herny a 4 kluby s organizovanou zábavou podle věku dětí.

Komunikační jazyk na palubě: Italština, angličtina, němčina.

Stravování: plná penze

Snídaně, oběd i večeře o několika chodech se podávají v hlavních restauracích s obsluhou, k dispozici je zároveň samoobslužná restaurace se širokou nabídkou jídel. Specializované restaurace jsou za příplatek. V cenovém programu Basic je plná penze bez nápojů, v programu Comfort v kajutách kat. Classic jsou rozlévané nápoje k obědu a večeři, v programu Comfort v kajutách kat. Premium a v apartmá je all inclusive.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 3 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV, minibar, šatní skříň, kosmetický stolek, telefon, vysoušeč vlasů, trezor. Ubytování v prostornějších apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis včetně exkluzivního nápojového balíčku all inclusive Intenditore.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den La Romana (Dominikán.rep.)--
2. den La Romana (Dominikán.rep.)-06:00
Catalina Island (Dominikán.rep.)08:0017:00
3. den Tortola (Panenské o. (britské))10:0020:00
4. den Philipsburg (Nizozemské Antily)08:0017:00
5. den Fort-de-France (Martinik)09:0020:00
6. den Pointe-a-Pitre (Guadeloupe)08:0023:00
7. den St. John's (Antigua a Barbuda)08:0018:00
8. den Tortola (Panenské o. (britské))08:0018:00
9. den na moři
10. den Puerto Plata (Dominikán.rep.)08:0017:00
11. den La Romana (Dominikán.rep.)10:00-
Pořadatelem zájezdu je ORBIS LINK, s.r.o.
ORBIS LINK, s.r.o.

Newsletter

Nenechte si ujít výhodné nabídky.